Massage1Iguazu massages en behandelingen
Hartelijk welkom in Ontspanningspraktijk Iguazu! De praktijk waar uw ontspanning prioriteit is. In onze praktijk verzorgen wij tal van massages en behandelingen. Kom ook eens heerlijk ontspannnen en even de stress van alle dag loslaten. U voelt zich herboren! Alle massages en behandelingen kunnen met twee personen tegelijk geboekt worden indien anders vermeld. U wordt dan beiden tegelijk behandeld in dezelfde ruimte door collega's. 

Ontspanningsmassage 30, 40, 50 of 60 minuten
Een heerlijke ontspannen massage die u lekker even alles laat vergeten en u wat rust geeft. De ontspanningsmassage bevordert de doorbloeding en dat zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden, wat kan zorgen dat u minder fysieke pijnen heeft. Onze ontspanningsmassage bestaat uit massage van rug, benen (eventueel billen), voeten, gezicht, nek, schouders, decolleté, armen, naar wens de buik, benen aan de voorzijde. Na de massage krijgt u nog een glaasje water voor het afvoeren van de afvalstoffen. 
Achterzijde 30 minuten € 30,00
Achterzijde 40 minuten € 40,00
Achterzijde en voorzijde 50 minuten € 47,50
Achterzijde en voorzijde 60 minuten € 55,00

Sportmassage 25 minuten of 50 minuten 
(voor onbepaalde tijd alleen in de avonduren voor één persoon)
Een massage die dieper gericht is op de spieren/en of aanhechtingen aan gewrichten. Deze massage is geschikt bij blessures, spierpijnen, gewrichtspijnen en/of als onderhoud voor uw spieren bij matige beweging tot intensieve sporten of werkzaamheden. De sportmassage kan geboekt worden voor 25 minuten of 50 minuten. Naar wens kunt u met onze sportmasseur bespreken welke delen van het lichaam u behandeld wilt hebben. Na de massage krijgt u nog een glaasje water voor het afvoeren van de afvalstoffen. 
* U dient bij ernstige klachten te allen tijde uw (huis)arts, specialist of therapeut te raadplegen.
Sportmassage 25 minuten € 30,00
Sportmassage 50 minuten € 50,00


Hotstone Massage 40 minuten of 75 minuten *U kunt ook kiezen voor een massage met Bergkristal en/of Rozenkwarts
Een heerijke ontspannende maar vooral verwarmende massage. Er worden lavastenen op uw lichaam gelegd van 47
℃. De warmte van de stenen mag een paar minuten intrekken. Daarna worden de stenen verwijderd en ontvangt u een ontspanningsmassage met de handen en warme massageolie. Daarna wordt u nog gemasseerd met heerlijke warme stenen uit het warm waterbad. Een superontspannende ervaring! In deze massage wordt de rug, benen, eventueel de billen, voeten, gezicht, nek, schouders, decolleté, armen, naar wens de buik, benen voorzijde gemasseerd. Na de massage krijgt u nog een glaasje water voor het afvoeren van de afvalstoffen. 

Hotstone Massage Achterzijde en voorzijde 75 minuten € 67,50
Hotstone Massage Achterzijde 40 minuten € 40,00
 


Lomi Lomi Massage 30 of 60 minuten
Een stevige en ontspannende ervaring met een massage uit Hawaï. In deze massage wordt u gevraagd u geheel te ontkleden. Dit is omdat in deze massage de strijkingen van voeten tot aan de schouders in één beweging worden uitgevoerd. (Wilt u dit perse niet is het aan te raden een slip aan te doen waar olie op geknoeid mag worden). In de Lomi Lomi massage wordt veel gemasseerd met onderarmen. De technieken werken erg diep op spieren maar ook zeer ontspannend. Een aparte ervaring die u niet mag missen! In de Lomi Lomi Massage van 60 minuten ontvangt u een scrub op rug en benen met daarna een pakking van Vitamine E crème en een heerlijke etherische olie. na de massage ontvangt u nog een glaasje water voor het afvoeren van de afvalstoffen. 
Lomi Lomi Massage met scrub en pakking 60 minuten € 65,00
Lomi Lomi Massage 30 minuten € 36,00 

Reiki 45 minuten

Reiki Behandeling met oplegging van de handen. U kunt uw kleding aanhouden, u hoeft alleen uw schoenen uit te doen.  In deze behandeling worden fysieke pijnen en innerlijke blokkades opgespoord en behandeld met energie van Reiki. Deze behandeling is puur ter verlichting. Reiki geneest in principe niets. Wij zijn er wel van overtuigd dat het verminderen van stress en spanningen, wonderen kan doen voor uw lichaam. U ontvangt na de behandeling nog een glaasje water. 
* Na de behandeling volgt een gesprek met wat is opgemerkt in de behandeling.
Reiki 30 minuten inclusief consult € 30,00 p.p. *deze behandeling kan niet voor 2 personen tegelijk geboekt worden
* Bij langdurige pijnen of aanhoudende klachten dient u zicht altijd te wenden tot uw huisarts en/of specialist. Reiki kan alléén verlichting brengen, geen genezing!

Chakrabehandeling met edelstenen 45 minuten
Heerlijke rustgevende behandeling met een combinatie van verschillende edelstenen. In deze behandeling kunt u de kleding aanhouden en gaat u op de massagetafel liggen. Er worden op de 7 Chakra's basisstenen gelegd en gevoeld welke Chakra's goed werken, geblokkeerd zijn of te actief zijn. Door te wisselen met stenen onder de behandeling wordt zoveel mogelijk geprobeerd de Chakra's weer in balans te brengen. Naar behoefte kunnen stenen gelegd worden voor het activeren van de energie.
Na de behandeling volgt een gesprek met wat is opgemerkt in de behandeling.
Chakrabehandeling met edelstenen 45 minuten + 15 minuten consult € 50,00 p.p * deze behandeling kan niet voor 2 personen tegelijk geboekt worden

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0492 773317 of een whatsapp sturen naar 06 16702691 of mailen of klik
hier voor te mailen.

In onze praktijk worden geen erotische massages gegeven en geen erogene zones gemasseerd. Géén enkele discussie mogelijk!

Website & Design Jaspers Networks

Ontspanningspraktijk Iguazu, Copyright © 2017.
Alle Rechten Voorbehouden