Hieronder vind u het huisregelement van onze praktijk. We verzoeken u vriendelijk dit door te lezen om teleurstellingen te voorkomen.


- U hoeft niets mee te brengen (mits dit apart wordt vermeld), alles is compleet verzorgd in onze praktijk.
- Bij alle massages mag u de slip aanhouden, als u de rug ook gemasseerd wil hebben moet de BH uit.
- Er worden in onze praktijk geen erotische massages uitgevoerd en geen erogene zones gemasseerd. Bij aandringen hiervan eisen wij dat u het pand verlaat.
- We stellen het zeer op prijs als u voor uw afspraak gedoucht bent. Indien u vies op de afspraak verschijnt kiezen wij ervoor u (gedeeltelijk) niet te masseren.
- Ernstige gezondheidsproblemen dient u zelf te vermelden (bij voorkeur als u de afspraak maakt). U kunt in bepaalde gevallen niet- of gedeeltelijk niet gemasseerd worden. Er wordt (zo mogelijk) u aangeboden een andere behandeling te ondergaan. Gevolgen van het verzwijgen van gezondheidsproblemen valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Een massage of energetische behandeling kan alleen verlichtend werken op pijnklachten. Een massage of energetische behandeling is nooit genezend. Ga naar uw huisarts, therapeut of specialist bij ernstige- of aanhoudende (pijn)klachten.
- Stop sieraden in uw eigen tas of broekzak. Weggeraakte waardevolle spullen zijn niet onze verantwoordelijkheid.
- Bij afspraken met twee personen tegelijk wordt u in dezelfde ruimte tegelijk behandeld.
- Wij hebben helaas geen wachtruimte en werken dus graag op tijd zodat niemand hoeft te wachten.  U hoeft niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn maar ook zeker niet te laat. Als u te laat komt moet dit op uw tijd gekort worden omdat we onze volgende afspraak op tijd willen beginnen.
- Indien u vertraagd bent neemt u dan even telefonisch contact met ons op.
- Indien u meer dan 15 minuten te laat komt kunnen wij u niet (meer) geheel behandelen. Indien u toch nog (gedeeltelijk) behandeld kunt worden dient u alsnog het volledige bedrag af te rekenen.
- Indien u niet op uw afspraak kunt verschijnen kunt u 48 uur vantevoren nog een andere afspraak maken. Later afgemelde afspraken gaan helaas voorbij.
- Ondergaat u maar een deel van de massage/behandeling worden de volledige kosten van de gemaakte afspraken bij u in rekening gebracht.
- Wij masseren geen kinderen onder de 16 jaar. 
- Heeft u een waardebon/voucher van een veilingsite en kunt u deze niet op tijd verzilveren door gezondheidsproblemen of ernstige familiezaken kunt u ons bellen. U wordt dan verzocht uw code door te geven en kunt u maximaal 3 maanden na de verlooptijd van uw voucher nog een afspraak maken. 
- Betalingen kunnen in de praktijk contant of per pinautomaat betaald worden. 


Bij geen tegenbericht gaat u akkoord met de voorwaarden en kunt u aansprakelijk gesteld worden voor eventuele kosten bij het niet nakomen van uw afspraak.

Team Iguazu

Website & Design Jaspers Networks

Ontspanningspraktijk Iguazu, Copyright © 2017.
Alle Rechten Voorbehouden